Opinie

8,0
Ocena

Zestawienie ocen

Czystość
8,2
Komfort
7,7
Lokalizacja obiektu
7,6
Udogodnienia
7,7
Personel
8,4
Stosunek jakości do ceny
8,4

Opinie

    Sandra
    pl

    Ocena

    9,6
    24 maja 2018

    Bezproblemowo

    Nie jest to oczywiście konieczna sprawa, ale fajnie by było gdyby nad każdym górnym łóżkiem była mała półka, żeby móc położyć sobie telefon czy kluczyk do szafki. Dobrze by było gdyby było też gniazdko elektryczne właśnie na górze nad każdym łóżkiem, żeby nie musieć zostawiać telefonu pod ładowarką na dole kiedy się śpi.
    Odwiedzam obiekt od dawna i miejsce ciągle zmienia się na lepsze. Podobał mi się nowy wystrój kuchni i jadalni. Nie licząc drobnych detali, wszystko mi się podobało.
    KRZYSZTOF
    pl

    Ocena

    7,5
    23 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Tomasz Dulowski
    pl

    Ocena

    8,3
    22 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Michał
    pl

    Ocena

    7,1
    21 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Andrzej
    ua

    Ocena

    9,6
    21 maja 2018

    Było dobrze

    Czysto, nowocześnie.
    Podróżny
    pl

    Ocena

    8,8
    21 maja 2018
    Koleś pode mną strasznie chrapał
    Personel niezwykle przyjazny
    Krystian Rozum
    pl

    Ocena

    8,3
    21 maja 2018
    Wszędzie tylko zakazy nakazy. Słabe wi-fi
    Bardzo czysto. Zamykane pokoje z szafką. Ciekawa spokojna okolica. Śniadania za dopłatą. Ogród.
    Piotr
    pl

    Ocena

    8,3
    17 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Jacek
    pl

    Ocena

    9,6
    15 maja 2018

    Jak najbardziej polecam!!!

    Zmieniłbym jedynie zamykane szafki w pokojach z krótkich,ale wysokich,na dłuższe,ale niższe.Dla kogoś,jak ja,kto ma długą i miękką torbę bez kółek,było to trochę uciążliwe,bo trzeba było upychać ją pionowo(ale przy twardych,to na pewno mniejszy problem).Zapewne spowodowane to jest zapewnieniem większej ilości miejsca w pokojach.
    Generalnie wszystko na duży plus.Położenie(3 przystanki od PGE Narodowego,9 od Dworca Centralnego-bez przesiadek,do przystanku też blisko),dosłownie po wyjściu lokalny bazar,sklep spożywczy.Obsługa miła,pomocna,pokoje czyste,całkiem duże,łóżka bardzo wygodne,gniazdka przy każdym łóżku.Łazienki i toalety na każdym piętrze, świeżo wyremontowane.Kuchnia w pełni wyposażona,bezpłatne 3 rodzaje kawy(łącznie z Inką),herbata,śmietanka.Telewizor w sali na dole(nie testowałem).Wifi śmigało bez problemu.Na podwórku ławki ze stołami.Parking płatny.
    Katarzyna Szady
    pl

    Ocena

    9,2
    14 maja 2018
    Miła obsługa, wygodne łóżko, czysto
    Kamil
    pl

    Ocena

    9,2
    14 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Renata
    pl

    Ocena

    5,8
    8 maja 2018

    Poleciłabym to miejsce tylko osobom bardzo niewymagającym.

    1. Prześcieradło na moim łóżku było podarte w co najmniej 3 miejscach i w 1 miejscu było poplamione ciemnoniebieskim tuszem. 2. W pobliżu łóżka nie miałam kontaktu (spałam na górnym łóżku), więc nie mogłam naładować telefonu, ani podłączyć laptopa do prądu. Dlatego musiałam pojechać do sklepu by kupić sobie przedłużacz. 3. Przy zameldowaniu musiałam wpłacić (dodatkowo) zaliczkę za klucz (20 zł, którą zwrócono mi potem podczas wymeldowania). Drzwi do pokoju otwierały się tylko przy pomocy klucza, więc miałam szczęście, że go nie zgubiłam. 4. Wychodząc z pokoju trzeba uderzyć drzwiami o framugę by się zamknęły. Nie da się ich cicho zamknąć, bo po zewnętrznej stronie drzwi jest zamontowana gałka (zamiast klamki) i jej nie da się przekręcać.
    1. Jest kilka pryszniców więc nie trzeba czekać długo w kolejce. 2. Są też dwie osobne ubikacje. 3. Bardzo blisko do sklepów, tramwajów i autobusów. 4. Bardzo blisko do śródmieścia.
    Kamil
    pl

    Ocena

    7,9
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Leon
    pl

    Ocena

    6,2
    7 maja 2018
    Niestety brakuje ręczników, a w tv działały płynnie tylko 3 programy. Ciągły hałas z dołu
    Duże łóżko, czysto, ładna łazienka
    Rafał
    pl

    Ocena

    10
    6 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Ivo
    pt

    Ocena

    5,4
    23 maja 2018

    Long time in the shower? If yes this place is not for you!

    The hostel accepts children so it was kind of noisy. I couldn't use the kitchen because it was reserved for one group of children. The room should have more plugs/sockets. Is located a 20 minutes by tram from the centre. The showers work by pressing the tap and it runs for only one minute. If you like long time showers this place is not for you. The water from showers was cold.
    The price. New installations.
    RANBO ZHU
    cn

    Ocena

    3,3
    22 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Natalia
    pl

    Ocena

    7,5
    15 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
    Hanna Zakharava
    by

    Ocena

    8,3
    9 maja 2018

    The hostel is ok, I enjoyed the stay

    I booked a room for my own, but there were no towels provided
    Nice room, comfortable bed
    Shao Ho
    cz

    Ocena

    7,9
    8 maja 2018
    Ta opinia nie ma komentarzy.
Ładowanie opinii